PANTERSSERVICE.DK

CVR.18267241

           VELKOMME TIL PANTERSSERVICE.DK 

      DERES LOKALE SERVICE FIRMA KOMMER KUN I       SKOVLUDE,BALLERUP,MÅLØV,PT

           


Direktøj/Indehever


PANTERSSERVICE.DK

Jeg give 10 % rabat ved den første bestlling både til privat og erhvers kunder Som fast Abonnement kunder 20 % rabat hvergang  både ved Rengøring,havearbejde.jeg er altid præcist overhold altid aftale det kan sker at jeg kommer noget før jeg give mig god tid til kunder,Er de på ud kigge efter ny vinduespudsning så står Pantersservice.dk klar til tag sig af Deres vinduer

SÆT VINDUESPUDSENING PÅ AUTOPLIOT MED ET VINDUESPUDSER- ABONNEMENT:

Er de træt af, at skal brug fritid på sure pligter? Med et abonnement på vinduespudning fra pantersservice.dk behøver de aldrig bekymre dem om beskidte ruder igen. Jeg søgrger for. deres vinduer altid er i topform, så de kan nyde udsigten uden besvær.

HVOR OFTE KOMMER DER EN VINDUESPUDSER FORBI MIN BOLIG:

Pangtersservice.dk er det mere end bare vinduespudsning: det er en helhedsoplevse, der bringer et smil frem hver gang. mit abonnementløsning i Ballerup sikrer, at deres vinduer er altid får den opmærksomhed de fortjener, med regelmæssige besøg tilpasset deres behov og tidplan.

Uanset om det hver 4-5-8 eller 12 uge.der passer dem bedst.så tilbyder jeg en løsning,der sikrer, deres vinduer forbliver pletfrie.

HVAD ER FORDELENE VED VINDUESPOLERING PÅ ABONNEMENT:

Fouden at slippe for sure pligter,beskidte ruder og andet besvær forbundet med vinduespolering. så er der også besparelser ved abonnement.Faktisk sparer man 10 % ift. at bestille en enkelt vinduespolering hos mig.

 

 


SPAR 26 %  MED SERVICEFRADRAG PÅ DERES VINDUESPUDSNING,RENGØRING, HAVEARBEJDE:

Servicefradrag de kan få fradrag for vinduespudsning der udført i deres hjemmet eller i fritids boligen,De få servicefradrag på op til 6.600.(pr.person over 18 år) i 2023.dvs har de betalt kr.1.000- for deres vinduespudsning spar de ca.260- som de kan tække fra i skat.

HUSK AT GEMME FAKTURA SOM DOKUMENTAION FOR DET UDFØRT ARBEJDE. DE OPLYSE SERVICEFRADRAG I FORSKUDSOPGØRELSENS FELT 461.


RESTAURANTER- INSTITUTIONER-VIRKSOMHED-KONTOR-KANTINER-KIRKE-KREMATORIER-KLINIKKER-SKOLEN-BUTIKKER-PLEJEHJEM-CENTRET-CAFETERIER-VASKRI-BOLIGSELSKAB-PRIVAT
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk